Kreativt gavepapir - sæt dit personlige præg på julegaverne.

Kreativt gavepapir - sæt dit personlige præg på julegaverne.

Skal dine julegaver også have et personligt præg? Så lav dit eget gavepapir hurtigt, nemt og enkelt. Jeg giver to bud på DIY gavepapir.

Så ankom december, og sikke en dejlig tid det bliver. Jeg er allerede igang med at købe julegaver og pakke dem ind. Hvert år forsøger jeg altid at sætte mit eget personlige præg på indpakningen af julegaverne. Jeg synes, det er så dejligt at få en gave, hvor indpakningen er lidt speciel. I år har jeg lavet mit eget gavepapir. Det er både hurtigt og nemt at kaste sig ud i. Du kan endda tage børnene med i projektet. I dette tilfælde kan du f.eks. rulle alt papiret ud, og lade børnene gå amok med malingen. De vil elske det! Jeg er gået lidt mere stille til værks.

Til mit projekt har jeg brugt brunt gavepapir, men sort eller hvidt kan også sagtens bruges. Bare vær opmærksom på, at det ikke skal være blank og glat, men mere papir-agtig (?). Du kan også bruge flere farver maling, hvis du synes hvid er kedeligt. Jeg kan personligt godt lide, det er enkelt. Så kan man altid pimpe gaverne med lidt lækkert bånd eller andre accessories.

Du skal bruge:

Indeholder reklamelinks

 

Sådan gør du:

  1. Dæk af med aviser - det kan godt svine lidt.

  2. Klip et stykke papir ud, der passer til den gave, du vil pakke ind. Sørg for at papiret ikke ruller. Prøv evt. at rulle det den modsatte vej af, hvad det var på rullen.

  3. Nu kan du gøre lidt forskelligt, alt efter hvilket design du ønsker.

    1. PLETTER/SPLASH: Bland din akrylmaling med lidt vand, så den bliver mere flydende. Den skal ikke være tynd som vand, men kun lidt tyndere end malingen normalt er. Sprøjt derefter med malingen på dit papir med en pensel.

    2. PLETTER/UDTVÆRET: Tag lidt maling på din paletkniv og træk det ud på papiret. Gør det i forskellige retninger. Du kan evt. bruge to farver, for en fed effekt.

  4. Lad papiret tørre helt, og pak efterfølgende din gave ind. Tilføj evt. lidt flotte bånd eller andet pynt. Jeg har f.eks. brugt en stjerne, skindsnor og silkebånd.

Held og lykke med projektet. Del endelig dine DIY projekter med mig her eller på Instagram.

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.