garn

Flair giver nyt liv til dine kasserede garnrester.

Får du brugt alle dine garnrester, og hvad sker der egentlig med de sidste rester garn? Jeg har besluttet mig for at bygge regnbuer af alle de uldrester, som eller bare ville blive gemt, glemt eller endda smidt ud.

I takt med at der er kommet flere og flere regnbue-byggere på markedet, har jeg, mere end før, haft behov for at definere mit koncept. Gøre det meget mere tydeligt HVEM Flair er, og hvordan hun adskiller sig fra alle de andre.

Den vigtigste del af mit koncept hos Flair er at lave unikke, håndlavede regnbuer i overskudsgarn. Der findes så mange ensomme garnnøgler, som ender på bunden af kurve eller kasser, fordi der måske kun er en lille rest tilbage eller måske var den en forkerte farve. Dem vil jeg gerne redde og give nyt liv.

garnnøgler i poseBag konceptet

Jeg strikker og hækler selv, ikke så meget som jeg har gjort, men det bliver til et par pinde i ny og næ. det er efterhånden blevet til en del små garnrester, som jeg havde så mange gode intentioner med at få brugt på div. huer og sokker. Jeg har. måtte sande at det bare ikke kommer til at ske og mit lille lager voksede.

Startskuddet til at lave alle mine regnbuer i overskudsgarn var, da jeg blev kontaktet af Mette, som står bag Petiteknit. Hun var i gang med at rydde op i sit garnlager, og havde en del garn, som hun gerne ville forære mig. Tanken slog mig også at Mette og jeg ikke måtte være de eneste med glemte garnrester, der trængte til nyt liv.

Det blev startskuddet til en min mere bæredygtige ændring i hele mit koncept. Jeg ville redde så mange garnrester som muligt, og give dem nyt liv som smukke regnbuer. For hvem vil ikke gerne blive til en regnbue, hvis alternativet er at blive gemt, glemt eller endda smidt ud.

Brug op!

I sommeren 2019 lærte jeg mig selv at spinde garn med mine garnrester. Jeg havde set nogle amerikanske kvinder på instagram gøre det, og var helt vild med ideen om at bruge helt op af garnet. På den her måde kunne jeg nemlig bruge selv de allermindste afklippede ender, og kun meget lidt garn gik til spilde.

Det er der kommet nogle rigtig fine og meget unikke regnbuer ud af. Jeg kalder dem albino-regnbuer, fordi de oftest er viklet i hvidt garn med en enkelt bue af mit håndspundet garn.

Find hele udvalget af regnbuer lige her >>

Tilbage til blog

Indsend en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de bliver offentliggjort.